Trabzon ev dolandırıcılığı

Haber61 – Haber Servisi  - Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çukurçayır Mahallesinde ev satın alan bir vatandaş dolandırıldığını öne sürerek polis merkezine giderek ekiplerden yardım istedi. Haber61!in edindiği bilgiye göre; A.K, isimli kadın, polis merkezine g

Trabzon ev dolandırıcılığı

Haber61 – Haber Servisi  - Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çukurçayır Mahallesinde ev satın alan bir vatandaş dolandırıldığını öne sürerek polis merkezine giderek ekiplerden yardım istedi. Haber61!in edindiği bilgiye göre; A.K, isimli kadın, polis merkezine giderek S.Ü, tarafından dolandırıldığını öne sürdü.

İfadesinde A.K, “ Çukurçayır’da ev almak üzere S.Ü ile birlikte sözleşme imzaladım. Peşinat olarak ise kendisin 40 bin TL verdim. Evi teslim almak üzere gittiğimde ise şahsıma sattığı evi başkaların da sattığını fark ettim. S.Ü’den şikayetçiyim.”dedi. Polis ekipleri olayla alakalı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber