Trabzon Enver Kanberoğlu cinayetini tüm ayrıntıları

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Kemerkaya Mahallesi Gazipaşa Caddesi Mektep sokakta dün bıçakla öldürülen 48 yaşındaki Rize nüfusuna Enver Kanberoğlu cinayetinin tüm ayrıntıları ortaya çıktı. Haber61’in edindiği bilgiye göre; Rize’de yaşayan Enver Ka

Trabzon Enver Kanberoğlu cinayetini tüm ayrıntıları

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Kemerkaya Mahallesi Gazipaşa Caddesi Mektep sokakta dün bıçakla öldürülen 48 yaşındaki Rize nüfusuna Enver Kanberoğlu cinayetinin tüm ayrıntıları ortaya çıktı. Haber61’in edindiği bilgiye göre; Rize’de yaşayan Enver Kanberoğlu, Ölü bulunduğu evi günlük olarak kiraladığı ortaya çıktı. Evi temizlemeye gelen temizlikçinin yerde yüz üstü yatar pozisyonda ölü olarak Enver Kanberoğlu’nu bulduğu öğrenildi.

Temizlikçi kadın daha sonra 155 telefonlarına haber vererek olay yerine polis ekiplerini çağırdı. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Dedektifleri, olay yerine geldiklerinde ise Enver Kanberoğlu’nun oda da yüz üstü vaziyette yatar pozisyonda buldu. Kanberoğlu, kesici alet ile defalarca bıçaklandığı ve bu yüzden vücudunun büyük bir bölümünün kesik olduğu saplantı.

Olay yerinde hayatını Kaybeden Enver Kanberoğlu’nun aldığı bıçak darbeleri nedeni ile iç organlarının dışarı çıktığı tespit edildi. Trabzon Olay Yeri İnceleme Ekipleri yapmış oldukları çalışmada Maktul Kanberoğlu’nun üzerinde bayan atleti bulunurken başka hiçbir giysi olmadığı tespit edildi. Olay yerinde Polis ekiplerinin yapmış olduğu çalışmada delil sayıla bilecek birkaç eşyaya el koyuldu. Yapılan çalışmalar devam ederken katilin bulunması için çalışma başlatıldı.

6-011-001.jpgas-017-001.jpg1010320_10201536175914930_1463437639_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber