Trabzon Emniyetinden Polis Haftasında anlamlı bağış

Trabzon Emniyeti Polis haftası kapsamında İmmun plazma bağışı gerçekleştirdi.

Trabzon Emniyetinden Polis Haftasında anlamlı bağış

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Polis Haftası dolayısıyla yapılan etkinlikle İmmun plazma bağışı yaptı.

Emniyet Müdürü Metin Alper, kovid-19 geçiren polis memurları arasından immun plazma vermeye uygun olan 9 kişi ile Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezine giderek plazma bağışında bulundular.
Metin Alper yaptığı açıklamada “Emniyet teşkilatımızda 450’nin üzerinde arkadaşımız Kovid rahatsızlığı geçirdi. Bizde hem Polis haftası olması münasebetiyle hem de bu konuya karşı duyarlılığı artırmak adına bugün arkadaşlarımızla İmmun plazma bağışı yapma konusunu görüştük. Sağolsunlar Kan merkezimizde konuyla ilgilendi. Biz Kovid geçiren arkadaşlarımızın tamamının listesini gönderdik. Bunların içinden vermeye uygun olan 9 arkadaşımızı tespit ettiler. Bugün gün içerisinde 9 arkadaşımız immun plazma bağışı yapacaklar. Bu vesileyle gelmişken kan stoklarımızın da daha da güçlenmesi adına geçen yıl yaptığımız gibi bu sene de ramazan ayının ilk hemen hemen ilk haftasında yine polis teşkilatımızda kan bağışı kampanyası yapmayı düşünüyoruz. Bu anlamda desteğimiz devam edecek. Bu hastalığın daha da azalması ve Tmücadelemizin daha da güçlenmesi için bu tür paylaşımların olması gerektiği kanaatindeyim. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Onlar can verdi yurdu yaşatmak için benim aslanlarımda kan veriyor sağlığı daha da artırmak için.” dedi.

Trabzon Emniyetinden Polis Haftasında anlamlı bağış

Kızılay Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi adına yapılan açıklamada “Bizde Doğu Karadeniz Bölge Kan merkezi olarak teşekkür ediyoruz. Önümüzde Ramazan olduğu için hastanelerimizde olan kan ihtiyaçlarını karşılamak adına bu dönemde olacak kan bağışları bizim için çok önem arzetmekte. Biz Ramazan ayında da çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm polis teşkilatımızın polis haftasını kutluyorum. İyi ki varsınız. Allah ayağınıza taş değdirmesin.” ifadelerine yer verildi.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan usta ise “Bu mutlu bu ülkenin vatandaşlarına ki sağlıkçısıyla, emniyetçisiyle canını ve kanını verebilen insanları var. Dolayısıyla bu şekliyle bu insanların sırtı yere gelmez Allah’ın izniyle. Gerçekten teşekkür ediyoruz. Şu plazma veri sayılarının azaldığı dönemde hemde bizim emniyet teşkilatımızın yıldönümüne denk düşen bu organizasyon için sizlere teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte bir farkındalık olacaktır. Bu hastalığı geçiren diğer vatandaşlarımızda bu farkındalıkla plazma eksiğimizi veya talebimizin karşılanmasını sağlayacaklardır. Süreç inşallah tüm halkımızın lehine cereyan edecektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber