Trabzon Emniyeti’nden Hijyen paketi desteği

Trabzon Emniyeti vatandaşlara hijyen destek paketi dağıttı.

Trabzon Emniyeti’nden Hijyen paketi desteği

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü İşadamı Selim Denizci’nin gönderdiği Bin 200 hijyen destek kolisini vatandaşlara dağıttı.

Yaklaşık değeri 155 Bin TL olan Bin 200 hijyen destek kolisi  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından alınan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.   

“Covid -19 ile mücadele kapsamında hijyenin ve maske kullanımının ne kadar önemli olduğunu sıklıkla vurguluyoruz. Bu kapsamda İstanbul’daki bir işadamımız Selim Denizci kardeşimiz bugün Trabzon’umuza Bin 200 adet hijyen paketi gönderdi.  Bu hijyen paketinin içerisinde çeşitli temizlik malzemeleri bulunuyor. Bugün bu hijyen setlerimizi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtmak için toplandık. Sayın Valimizin desteği ve talimatıyla bugün her bir tanesi 110 TL değerinde olan hijyen paketlerimizden Bin 200 tanesini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından almış olduğumuz listedeki vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Bu şekilde Trabzon Emniyet Müdürlüğü olarak Trabzon’da yapılan destek faaliyetlerine katkıda bulunmuş olacağız. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bu malzemeler bitince yine desteklerimizi sürdüreceğiz. Malzemelerin toplam değeri 155 Bin TL civarında. Bu destek diğer iş adamlarımıza da örnek olacaktır. Ben tekrar Selim Denizci kardeşimize teşekkür ediyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler