Trabzon emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu operasyonları sürüyor.

Trabzon emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nce uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda Trabzon plakalı bir araçta yapılan aramalar sonucu araçlarında ve iş yerlerinde arama yapılan H.Y ve S.K. isimli şahıslara ait 297 adat ectasy hap ele geçirildi ve şahıslar gözaltına alındı.

Emniyet güçlerinin Of ilçesinde yaptığı aramalarda O.O ve E.S isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda ise uyuşturucu maddeler ve madde yapıında kullanılan araçlar ele geçirildi ve şahıslar yapılan işlemlerin ardından ceza evine teslim edildi.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında devam eden diğer operasyonlarda ise ; Of İlçesinde yapılan denetim ve kontrollerde; 142 gr kubar esrar, 950 gram hint keneviri sapı ve 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi ve 7 şahıs gözaltına alındı,

Trabzon sınırları içerinde bir araç içerisinde yapılan aramada ise; 125 adet farklı markalarda içki, 330 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüphelinin işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber