Trabzon Emniyeti haftasonu işi sıkı tuttu

Trabzon il Emniyet Müdürlüğü iki günlük sokağa çıkma yasağında sıkı performans gösterdi

Trabzon Emniyeti haftasonu işi sıkı tuttu

Türkiye’de alınan koronavirüs önlemleri kapsamında Trabzon’un da içerisinde bulunduğu 31 ilde haftasonu sokağa çıkma yasağı uygulandı. Vatandaşların büyük önem gösterdiği yasak sonrası sokaklar boş kaldı. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu yaptığı açıklamada “ İki gün boyunca sokağa çıkma yasağına uyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yasağı ihlal eden 184 vatandaşımıza toplam 176 bin 932 TL idari para cezası uygulanmıştır.” İfadelerini kullandı.

Başta Trabzon il Emniyet Müdür Metin Alper,Trabzon Emniyet Müdürlüğü Müdürleri, amirleri ve personeli ile sokağa çıkma yasağı tedbirlerini uygulamadaki titizlikleri alkış aldı. Yasağa uymayanlara gerekli yaptırımlar uygulanırken, yasağa uyan vatandaşların da isteklerinin karşılanması noktasında büyük çaba sarf edildi.

Vatandaşların sokağa çıkma yasağını güvende ve herhangi bir mağduriyet yaşamadan geride bırakmalarına katkı sağlayan Emniyet mensuplarının çabası takdirle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber