Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik Haber61’e konuştu; “Sahadan geldim”

Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik önemli açıklamalar.

Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik Haber61’e konuştu; “Sahadan geldim”

Haber61/Haber Servisi - Haber61 ekibini, Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik makamında kabul etti.


6 ay önce geldiği Trabzon’dan büyük ilgi ve alaka gördüğünü ifade eden Çevik, “Bu kenti her anlamda sevdim. Çok iyi dostlukları olan sağduyulu milli değerleriyle ülke hassasiyeti yüksek bir ilimiz” dedi. 

Haber61 TV’de yayınlanan Bakış programının yapımcısı Levent Ustabaşı ve yorumcusu Turgay Beşyıldız ile 1 saatlik bir sohbet gerçekleştiren Emniyet Müdürü Çevik, uzun süredir aranan kişilerde son 6 ayda ciddi sonuç elde edildiğinin hatırlatılmasına, “Sahadan geldim. Trabzon her anlamda canlı ve renkli bir yer. Bu aslında diğer illere göre büyük bir avantajdır. Buraya hizmet etmek güzel bir duygu” dedi.

“Öneliğimiz uyuşturucu ve terör” diyen Emniyet Müdürü Çevik, “Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmeler, aldığımız bilgiler ışığında öncelik olarak umuma açık yerlerde uygulamalarımızı sıkılaştırıp güvenliği artırdık. Okul önlerine ve servis araçlarına yönelik çalışmalarımız her geçen gün artıyor. Her çalışmamız sonrası vatandaş memnuniyetinin arttığını görüyoruz. Gençlere yönelik uyuşturucu konusu çok önemli. Gerekli tedbirleri aldık. Tamamen buna odaklandık” dedi. 

Trabzon’da Trabzonspor maçları öncesi ve sonrası kentte yaşanan heyecan ile ilgili Müdür Çevik, “Bu kent futbolu seviyor ve inanılmaz keyif alıyor. İnsan onları izlerken bile mutlu oluyor. Taraftar dedin mi davulunu, bayrağını alacak sokağa inecek eğlenecek, halayını horonunu çekecek. Biz bu güzelliği korumak zorundayız. Onların mutlu anı bizim için çok değerlidir” şeklinde konuştu.

Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik Haber61’e konuştu; “Sahadan geldim”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber