Trabzon Emniyet Müdürü'nden flaş sel talimatı!

Karadeniz bölgesinde etkili olan şiddetli yağışlar için çeşitli tedbirler alınıyor.

Trabzon Emniyet Müdürü'nden flaş sel talimatı!

Haber61 / Haber Servisi

Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, tüm birimlere şiddetli yağışlar nedeniyle yaşanabilecek her türlü olumsuzluk için tedbirli olmaları talimatını verdi. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden dün, Doğu Karadeniz'de aralıklarla devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Trabzon, Rize ve Artvin'de etkisini göstereceği uyarısı yapılmıştı. Yağışlar dün gece itibariyle etkisini gösterdi ve Ordu'nun bazı ilçelerinde şiddetli yağışlar nedeniyle su baskınları yaşandı.

Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Trabzon'da sabah saatlerinde başlayan ve yaklaşık yarım saat önce etkisini artıran yağışlar için tüm emniyet birimlerine yaşanabilecek sel, su baskını ve heyelan gibi tüm olumsuzluklara karşı duyarlı olmaları talimatını verdi. Çevik, emniyet birimlerinden yaşanacak herhangi bir olumsuzlukla ilgili merkeze bilgi vermelerini ve yardım talebinde bulunan vatandaşlara hemen yardım edilmesini istedi. 

TRABZON İLÇELERİ DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Trabzon'da kuvvetli, Beşikdüzü, Çarşıbaşı ve Vakfıkebir, Sürmene, Of ve Hayrat ilçelerinde ise çok kuvvetli sağanakların etkili olacağı uyarısını yaptı. 

Yine Rize merkez ve batısında çok kuvvetli ve şiddetli, Çayeli, Ardeşen, Fındıklı, Pazar, Hemşin ve Çamlıhemşin ilçeleriyle Artvin'in Arhavi, Hopa, Kemalpaşa, Murgul ve Borçka ilçelerinde şiddetli ve aşırı sağanak görülmesi bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber