Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper: “Trabzon emin ellerde”

Trabzon’un yeni Emniyet Müdürü Metin Alper Haber61’e konuştu.

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper: “Trabzon emin ellerde”

Haber61 – Haber Servisi - Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığına atanan Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, düzenlenen tören ile görevi yeni Emniyet Müdürü Metin Alper’e devretti.

Emniyet Müdürü Metin Alper tören sonrasında Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile bir araya geldi.

Vali Ustaoğlu ile görüşmesi sonrasında görevine başlayan Metin Alper Haber61’e açıklamalarda bulunarak “Trabzon emin ellerde” dedi.

Alper yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Son çıkan kararname ile atandığım Trabzon Emniyet Müdürlüğü görevine bugün itibariyle başlamış bulunuyorum. Arkadaşlarımıza ilk talimatımız şu oldu! Adıyaman’da olduğu gibi Trabzon’da da Trabzon halkına asayiş ve güvenlik hizmeti üretmeye aralıksız devam edeceğiz. Tek bir sloganımız var. 7’den 77’ye Trabzon’un gönlüne taht kurmaya adayız. Bunu da başaracak güçteyiz inşallah. Sayın Valimizi ziyaretimizden sonra görevime başlıyorum. Orhan müdürümüzün vedasında görmüş olduğumuz vefa tablosu da beni ziyadesiyle gururlandırdı. İki senelik bir süre içinde yapmış olduğu görevler sonrasında uğurlamaya bu kadar insanın gelip de ona vefa göstermiş olması Trabzon halkının vefa duygusuna ne kadar önem verdiğinin en büyük göstergesi. O tablo beni yapacağım işlerde çok daha fazla şevk, istek ve arzuyla yapmamı sağlayacak bir tablo oldu. Ben bu anlamda teşkilatım adına çok güzel bir ağırlayama meydan veren Trabzon halkına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra birlikte olacağız. Artık çalışma zamanı. Söze gerek yok, iş zamanı. Vatandaşlar huzur içinde olsunlar. Bizlerle her türlü konuyu paylaşsınlar. Ben ve teşkilatım Trabzon insanına güvenlik ve asayiş hizmeti sunmak için buradayız. Elimizden geleni fazlasıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Trabzon emin ellerde.”  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber