Trabzon EMITT Fuarında tanıtıldı

Trabzon, 16.'sı düzenlenen EMITT fuarındaki yerini aldı. Ziyaretçiler Trabzon standını boş bırakmadı.

Trabzon EMITT Fuarında tanıtıldı

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından birisi olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)'te Trabzon standı büyük ilgi gördü.



Bu yıl 16.'sı düzenlenen ve Türkiye'nin en kapsamlı turizm fuarlarından biri olan EMITT, 26 Ocak tarihinde İstanbul'da başladı. 

Yerli ve yabancı turizmciler ile şehirlerin buluştuğu EMITT fuarında Trabzon yine, ilgi gören şehirler arasında yer aldı. 

EMITT fuarına katılan Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü, açtığı standla Trabzon'u tanıtıcı broşürler dağıtarak ziyaretçileri dağ, yayla ve deniz turizmi konusunda bilgilendirdi. 

Trabzon'un cazibe merkezlerinden olan Uzungöl ve Sümela Manastırı da yine fuarda görücüye çıktı. 

29 Ocak tarihinde sona erecek EMITT fuarını değerlendiren Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu, fuarın Trabzon için çok önemli faydası olduğunu söyledi. 

EMITT fuarına katılan yabancı ülkeler, ​A.B.D, Afganistan, Almanya, Andora, Angola, Arjantin, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, B.A:E, Bahreyn, Birleşik Krallık, Bosna - Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin, Dominik Cumhuriyeti, Ermenistan, Fas, Filipinler, Filistin, Fransa, Guatemala, Gürcistan, Hindistan, Hollanda, Honduras, Irak, İran, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Karadağ, Katar, Kazakistan, Kenya, Kıbrıs, Kırgızistan, Kore, Kosova, Kuveyt, Letonya, Liberya, Libya, Lübnan, Macaristan, Madagaskar, Makedonya, Malawi, Maldivler, Meksika, Mısır, Moğalistan, Moldova, Monako, Nepal, Özbekistan, Pakistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Ruanda, Rusya, San Marino, Sırbistan, Slovenya, Sudan, Suriye, Suudi Arabistan, Swaziland, Tanzanya, Tayland, Tunus, Uganda, Ukranya, Ürdün, Yemen ve Yunanistan oldu. 

Trabzon EMITT Fuarında tanıtıldı
Trabzon EMITT Fuarında tanıtıldı




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber