Trabzon ekibine Bundesliga'dan transfer

Bundesliga’dan Hekimoğlu Trabzon’a transfer oldu.

Trabzon ekibine Bundesliga'dan transfer

Hekimoğlu Trabzon, Almanya Bundesliga'da Werder Bremen, Fortuna Düsseldorf ile Eintracht Braunschweig takımlarında oynayan ve Alman milli takımının U16, U7, U18, U20, U21 takımlarında forma giyen Özkan Yıldırım’ı bonservis ücreti ödemeden bedelsiz olarak kadrosuna kattı. 

Tesislerde Altyapı Sorumlusu Doç. Dr. Akın Çelik’in katılımı ile yapılan imza töreninde başarılı orta saha oyuncusu Özkan Yıldırım kendisini 2.5 yıllığına Hekimoğlu'na bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Altyapı Sorumlusu Doç. Dr. Akın Çelik, “Özkan çok kaliteli ve yetenekli bir oyuncu. Bundesliga’da forma giydi. Özkan’ın gelişi ile takımımızı güçlendirdik. Kendisine bonservis ücreti ödemeyerek iyi bir transfer başarısına imza attık” dedi.

27 yaşındaki başarılı oyuncu Özkan Yıldırım ise, “Hekimoğlu Trabzon’u tercih etmemin nedeni hedefleri olan bir takım. Çok güzel tesisleri var. Tecrübelerimi ve yeteneklerimi sahaya yansıtıp burada takımımın başarısı için ter dökeceğim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber