Trabzon ekibinden Samsunspor açıklaması: Onlar bizim misafirimizdir!

Hekimoğlu Trabzon'dan açıklama: Samsunspor Bizim Misafirimizdir.

Trabzon ekibinden Samsunspor açıklaması: Onlar bizim misafirimizdir!

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon'dan Pazar günü saa13.00'da Vakfıkebir ilçe stadında oynanacak Samsunspor maçı öncesi açıklama geldi. "Samsunspor bizim misafirimizdir" ifadelerinin kullanıldığı açıklama şu şekilde ;

Yönetim kurulumuz Samsunspor müsabakası öncesinde bir açıklama yayınlayarak, kamuoyunda bilgi kirliliğine yol açan stadyum seyirci kapasitesi ile ilgili konulara açıklık getirdi.
Açıklama şöyle;

Pazar günü saat 13. 00’da Y.Samsunspor ile Vakfıkebir ilçe stadyumunda oynayacağımız 13. Hafta lig müsabakası ile ilgili olarak yönetim kurulumuz kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duymuştur. Karşılaşmayı oynayacağımız Vakfıkebir İlçe Stadyumu’nun fiziki şartları gereği seyirci kapasitesi 1156 ile sınırlıdır. Futbol Federasyonu talimatları ve Spor il Güvenlik toplantısı kararı gereği konuk takımlar için koltuk sayısı yüzde beş olarak belirlenmiş olup, bu rakamın tekabül ettiği kişi sayısı da 56’ dır. Protokol tribünü ise 110 kişiliktir. Bu rakamlar kulübümüz tarafından belirlenmemektedir. Bizim yetki alanımızda olan Samsunsporlu misafir protokol sayısını artırma yönünde olur. Bu sayıyı zaten iki katına çıkarmış durumdayız. Gönül ister ki bu tür müsabakaları seyirci kapasitesi yüksek stadyumlarda oynayalım. Bu bölgenin en önemli iki dost kulübünün müsabakası için yönetim kurulumuz bütün önlemleri almıştır. Samsunspor gibi güzide bir camianın yönetim kurulunu, sporcu kafilesini ve taraftarlarını şehrimizde en iyi şekilde ağırlayacağımızdan kimsenin en ufak bir kuşkusu olmasın. Müsabakaların gelip geçici dostlukların kalıcı olduğu düsturundan hareket edeceğimizi kamuoyuna deklere eder, dostluk içinde bir müsabaka olmasını dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber