Trabzon DT perdeyi açmaya hazırlanıyor

Yeni göreve gelen Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Uğur Keleş’in yönetmenliğini yaptığı oyun, 8 Ekim 2015 tarihinde prömiyer yapacak. İnsanın sevdiklerini kaybetmemek için her ne pahasına olursa olsun emek vermesi gerektiğini ve vazgeçmediği takdirde başar

Trabzon DT perdeyi açmaya hazırlanıyor

Yeni göreve gelen Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Uğur Keleş’in yönetmenliğini yaptığı oyun, 8 Ekim 2015 tarihinde prömiyer yapacak.

İnsanın sevdiklerini kaybetmemek için her ne pahasına olursa olsun emek vermesi gerektiğini ve vazgeçmediği takdirde başarılı olacağını konu alan oyunun türü, fantastik kara güldürü.
‘Sevmek, başkaldırıdır’ diyen Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Uğur Keleş, Ziyaretçi ile Trabzon seyircisini başka bir yolculuğa çıkartmayı amaçlıyor.

Oyunda Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun başarılı oyuncuları; Banu Manioğlu, Duygu Dokgöz, Yavuz Topçuoğlu ve Ahmet Uzuner rol alıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler