Trabzon'dan normalleşme uyarısı! "Yeni bir dalga gelebilir"

Trabzon Tabip Odası Başkanı Güven normalleşme adımları konusunda uyarıda bulundu.

Trabzon'dan normalleşme uyarısı! "Yeni bir dalga gelebilir"

Trabzon Tabip Odası Başkanı Kibar Yaşar Güven, normalleşme konusunda uyarıda bulunurken yeni bir dalga konusunda da uyardı.

Güven, normalleşme adımlarının kontrollü ve dikkatli bir şekilde atılması gerektiğini vurgulayarak, “Aksi takdirde yeni bir dalganın tekrarı gelebilir” dedi.

 Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kibar Yaşar Güven şunları söyledi;

“Toplumsal bağışıklık için yeterli aşılanmanın yapılmadığını, salgının henüz kontrol altına alınmadığını, mutant varyantların yayıldığını ve covid -19 nedeniyle her gün 100’e yakın insanımızı yitirdiğimiz bu süreçte normalleşme adımları kontrollü ve dikkatli bir şekilde atılmalıdır. Aksi takdirde yeni bir dalganın tekrarı gelebilir. Salgının yükü sadece belli bir kesime yüklenmemelidir. Toplumsal düzeyde bulaşıcılığı önleyecek tedbirler alınırken sosyal devlet olanakları toplum yararına kullanılmalıdır.”

Haber61 - Haber Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler