Trabzon'dan Askere destek kartı

Trabzon'dan Güneydoğu Bölgesinde terörle mücadele veren asker ve polise kart gönderildi.

Trabzon'dan Askere destek kartı

PTT Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı öncesi yurt genelinde "Tebrik kartı bizden, güvenlik görevlilerimize göndermek sizden" adlı kampanya başlatıldı.

Güvenlik görevlilerinin Ramazan Bayramı'nda moral ve motivasyonunun artırılması amaçlanan kampanya kapsamında, 4 farklı görselle tasarlanmış tebrik kartları, Trabzon'daki vatandaşlar tarafından Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine gönderilmeye başlandı.

Kampanyaya katılmak üzere PTT Merkez Müdürlüğüne gelenTrabzon Valisi Yücel Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, PTT İşletmeleri Genel Müdürlüğünün, Türkiye'de en köklü kuruluşlardan biri olduğunu söyledi.

PTT İşletmeleri Genel Müdürlüğünün yaptığı hizmetlerin takdirle karşılandığını belirten Yavuz, şöyle devam etti:

"PTT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de imza atar. Bu kuruluşumuzun, ramazanda bu mübarek günlerde düşündüğü ve tasarladığı çok muazzam bir proje. Ülkemizin maalesef en büyük sıkıntısı olarak gördüğümüz teröre karşı doğu ve güneydoğu illerimiz başta olmak üzere yürütülen bir mücadele var. Burada görev yapan güvenlik kuvvetlerimiz, jandarma, polis teşkilatımızın olduğu yerlere yönelik bir çalışma yapmışlar. Yanılmıyorsam 173 merkeze, orada görev yapan jandarma ve polis teşkilatımıza hem moral hem destek olması hem de vatandaşımızın bu yöndeki duygularını dile getirebilmesi için güzel bir proje geliştirilmiş ve bugün itibarıyla Türkiye genelinde bunun tanıtımı yapılıyor."

Yavuz, Ramazan Bayramı'nın yaklaştığını anımsatarak, kampanyanın mektup, tebrik kartı gönderme alışkanlığını canlandırmaya da faydası olacağını düşündüğünü dile getirdi.

Vatandaşların ücretsiz olarak hazırlanan listeden istediklere yere duygularını yazarak tebrik kartı gönderebileceğine dikkati çeken Vali Yavuz, "Bu yönüyle de millet olarak bir dayanışmamızın göstergesi, hem oradaki arkadaşlarımıza moral açısından destek olunmasına da fırsat veren bir proje." dedi.

Trabzon PTT Başmüdürü Coşkun Karaca da bu kampanyanın, doğu ve güneydoğudaki illerde görev yapan güvenlik güçlerinin motivasyonunu artırmak için başlatıldığını söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Yavuz, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, Garnizon Komutanı Albay Okçin Akşit ile bir grup vatandaş, sloganı "Size Minnettarız" olarak belirlenen kampanyaya katılarak, duygu ve düşüncelerini yazdıkları kartpostalları postaya verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler