Trabzon'daki yol sorunu çözüldü

Trabzon'da uzun zamandır devam eden yol sorunu çözüldü.

Trabzon'daki yol sorunu çözüldü

Trabzon'da Kavala Mahallesi'nin yıllardır çözülemeyen yol sorunu çözüldü.


Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Kavala Mahallesi'nde kuru beton tekniğiyle yaptığı yol çalışmalarını tamamladı.  

"ÇAMURDAN KURTARDIK"

Ortahisar Belediyesi'nin 2017 yılında 15 bin metreküp kuru beton yol çalışması hedeflediğini, şu ana kadar bunun 14 bin tonunu döküldüğünü ve kalan 1000 m3'lük kısmın da yılbaşından önce döküleceğini belirten Başkan Genç, "Kavala, Bulak, Çilekli, Zafanos, Çatak ve Çağlayan mahallelerini Yomra ve Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlayan yoldaki çalışmalarımızı tamamladık. Yaklaşık 2 km uzunluğunda birçok mahallenin istifade ettiği, kullandığı yolumuzu kuru beton tekniğiyle döktük. Çamurdan kurtardık. Yolumuzu eskisinden daha güvenli hale getirdik. Yöre sakinlerinin yıllardır talep etmesine rağmen bir türlü çözülemeyen yol sorununu hallettik. Burayı her ziyaretimizde mahallelinin ve muhtarımızın bizden en büyük talebi bu oluyordu. Biz de yolumuzu halledeceğimize dair hem muhtarımıza hem de mahallelilerimize söz vermiştik. Şimdi bu sözümüzü yerine getirdik. Bunun mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz. Muhtarımız Muharrem Baki'nin mihmandarlığında yol çalışmamızı tamamladık. Bu yoldan Kavala'nın yanı sıra Bulak, Çilekli, Zafanos ve Çağlayan mahalleleri istifade edecek. Bu mahallerimizin Yomra ve Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ulaşımı daha da kolay hale gelecek. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

Trabzon'daki yol sorunu çözüldü

Trabzon'daki yol sorunu çözüldü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber