Trabzon'daki uçak kazasının tüm detayları

Trabzon'da büyük bir felaket atlatıldı. Uçak piste inerken kaza yaptı. Trabzon'daki kazadan son dakika haberleri ve tüm detayları buradan takip edebilirsiniz.

Trabzon'daki uçak kazasının tüm detayları

Trabzon'da dün gece Pegasus'a ait Ankara-Trabzon yolcu uçağı havalimanına iniş yaparken pistten çıkarak deniz tarafına yönelerek çamura saplandı.
160 yolcu kapasiteli 2 kaptan, 4 kabin görevlisi ve 160 yolcuyu taşıyan Pegasus Hava Yolları'na ait PC8622 nolu Boeing 737-800 tipi TC-CPF tescilli Ankara-Trabzon uçağında yaşanan kaza, faciaya dönüşmeden mucize eseri kılpayı atlatıldı. 

Büyük felaketin eşiğinden dönülen kazada 11 kişi tedbir amaçlı hastanelere kaldırıldı. Korku dolu anların yaşandığı olayda yolcular uçağın 10 metre daha ilerlese denize gireceğini söyledi.

Ucuz atlatılan uçak kazasıyla ilgili gece saatlerinden itibaren Haber61 yakından takip etti. Yaşanan tüm gelişmeler ve gelecek olan yeni detayları bu haber içerisinde bir arada görebilirsiniz.

İşte kazayla ilgili haberler;
(Yeni haberler geldikçe eklenecektir)




































 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler