Trabzon'daki su kesintisi için yeni açıklama: Arıza giderildi

Trabzon'da ana isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle 48 saat 38 mahalleye su verilmeyeceği açıklamasının ardından önce bu süre 1 güne indirildi ardından 8 saat sonunda arızanın giderildiği açıklandı.

Trabzon'daki su kesintisi için yeni açıklama: Arıza giderildi

Trabzon'da Devlet Sahil Yolu Caddesi üzerinde meydana gelen ana isale hattı arızası nedeniyle TİSKİ tarafından  sabah saatlerinde 38 mahalleye iki gün boyunca su verilemeyeceği açıklanmıştı. Büyük tepki çeken bu açıklama sonrasında yeni bir açıklama yapan TİSKİ bu sürenin 1 güne indirildiğini duyurmuştu. TİSKİ'den saat 17.50'de bir açıklama daha geldi ve arızanın giderilerek suyun verildiği belirtildi. 

Yapılan açıklamada "Devlet Sahil Yolu Caddesi üzerinde meydana gelen ana isale hattı arızası tamamlanıp, hatta su verilmeye başlandı. Şehrin alt kotlarından üst kotlarına doğru kademeli olarak su akışı bu gece saatlerinde tamamen sağlanmış olacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, bugün sabah saatlerinde Ortahisar ilçesine bağlı Yenimahalle Devlet Sahil Yolu Caddesi üzerinde meydana gelen ana isale hattı arızası nedeniyle 38 mahallede su kesintisi yaşanacağı bildirilmişti. TİSKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin müdahalesi sonucunda hat 8 saatte yeniden çalışır hale getirilerek, ana hatta su verilmeye başlandı. Suyun yüksek kotlar dahil tüm konutlara bu gece saat 23.59’a kadar ulaşacağı düşünülmektedir." denildi.

tiski

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler