Anahtar Deliği - Saral, sorumluluktan kaçmadı! - 03.07.2022

3. Lig’de Trabzon’u temsil eden ekiplerimizden Ofspor’un dün yapılan genel kurulunda, mevcut başkan Olcay Saral yeniden başkan seçildi.

Anahtar Deliği - Saral, sorumluluktan kaçmadı! - 03.07.2022

SARAL, SORUMLULUKTAN KAÇMADI!

3. Lig’de Trabzon’u temsil eden ekiplerimizden Ofspor’un dün yapılan genel kurulunda, mevcut başkan Olcay Saral yeniden başkan seçildi. Seçim sonrası Saral, sosyal medya hesaplarında şu açıklamayı yaptı;
“2012 Temmuz ayında başladığım başkanlık görevinde, tam 10 yıl geride kaldı. Bugün yapılan olağan genel kurulumuzda, iki yıl daha süre aldığımız yeni yol arkadaşlarımız ile giderek, daha da tıkanan ekonomik zorluklara rağmen, Of’un adını, Ofspor’un bayrağını yeniden ülkemin her yerinde gururla taşımaya devam edeceğiz. Ancak, bu dönem esas hedefimizin Of sahilinde yapılacak iki antrenman sahası ve kulübümüzün daha güzel yarınları için ihtiyacı olan, yaklaşık 2000 metre kare yeni sosyal tesis ve idari binasının yapımı ile mevcut tesislerimizin daha kullanışlı hale getirilip, altyapılarımızın hizmetine bırakmak.. Bütün bunları yapabilmemiz için tüm desteği ile yanımızda olan, Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu ile birlikte yarınların Ofspor’unu inşa etmeye devam edeceğiz!”

Anahtar Deliği 03.07.2022

SALİH CORA MÜJDEYİ VERDİ!

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Fatih Devlet Hastanesi karşınında bulunan Zübeyde Hanım Kız Anadolu Lisesi (eski Fatih Lisesi) için yapılan tahlillerin bina dayanıklılığı açısından çok sağlam çıkmadığını belirterek, “Ayrıca okulun bulunduğu alanda başka bir eğitim alanı mevcut değil. Zübeyde Hanım Kız Anadolu Lisesi bu haliyle de ihtiyacı karşılamıyor. Ayrıca okul 24 derslikli, biz bu okulu yıkarak yerine 32 derslikli bir okul yapacağız. Yanında o bölgenin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak çok amaçlı spor salonu, bir de yine okulun yanında yeni bir anaokulu olacak” dedi.

Anahtar Deliği 03.07.2022

MECLİS TATİLE GİRDİ, VEKİLLER SAHAYA İNDİ!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 5’inci yasama yılı sona erdi. Milletvekilleri 1 Ekim tarihine kadar, seçim bölgelerine giderek, saha çalışmalarına başlayacaklar. Trabzon Milletvekileri de il yönetimlerinin belirledikleri bölgelerde seçim çalışması yapacaklar. Hangi ilçeye hangi milletvekilinin gideceği ve hangi organizasyona katılacağı belirlenmiş durumda. Vekillerin bu organizasyon disiplinine ne kadar uyacağı merak konusu. Geçtiğimiz yıllarda sahada en çok çalışan Milletvekili Salih Cora idi. Cora, yasama yılı biter bitmez Trabzon’a geldi ve yoğun bir şekilde çalışmalara başladı. Bahar Ayvazoğlu da AK Parti’nin en çalışkan milletvekillerinde biri. Ayvazoğlu’nun da bu dönemde yoğun bir tempo içine gireceği kesin. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ve CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, hem Trabzon’da hem de bölge illerde tatil döneminde yoğun mesai veren isimlerdi. AK Parti’de üç dönem engeline takılacak olan Trabzon Milletvekillerinden Muhammet Balta ve Adnan Günnar’ın diğer vekillere kıyasla, geçen yılkı performansları düşüktü. Bakalım bu iki isim tatil döneminde nasıl bir performans ortaya koyacaklar.

ÖMER YILDIZ MEYDAN OKUDU!

Avrasya Üniversitesi 2021-2022 akademik yılı mezunları törenle diplomalarını aldılar. Kaşüstü’nde bulunan yerleşkesinin spor salonunda yapılan mezuniyet törenine katılım oldukça yüksekti. Çocuklarının mezuniyet törenleri için yurdun dört bir köşesinden gelen aileler, spor salonunu hınca hınç doldurdu. Birçok aile de yoğunluktan dolayı salona giremedi. Çocuklarının diploma almalarını dışarıda bekleyerek, hatıra fotoğrafları çektirdi. Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, mezuniyet töreninde dikkat çeken bir konuşma yaptı. Yıldız, “Biz bu üniversitede kimsenin hakkını yemedik” dedi ve ekledi; “Eğer hakkını yediğimi veya haksızlık ettiğimi düşünenler varsa, tören sonrası ben salon dışında olacağım. Lütfen bana gelip söylesin” dedi. Belli ki Yıldız, dışarıda konuşulanlardan rahatsız olmuş. Arkamdan konuşmayın, gelin yüzüme konuşun dercesine üstü kapalı meydan okudu! Sonrasında ne oldu ne bitti bilmiyoruz, ama doğru bir hamle yaptığını söyleyebiliriz!

Anahtar Deliği 03.07.2022

ŞENKAYALILAR ŞENLİKTE BULUŞTU!

Arsin’in Şenkaya Mahallesi şenlikleri coşku ile kutlandı. Mahalle Muhtarı Hüseyin Gürsoy'un başkanlığında organize edilen ve bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Geleneksel Şenkaya Yayla Şenliğine katılan vatandaşlar, güzel bir havada hem piknik yaptı, hem de horon teperek stres atılar.

Anahtar Deliği 03.07.2022

AZMİ KUVVETLİ’DEN ANLAMLI MESAJ!

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli yayınladığı mesajda, 29 yıl önce Sivas’ta katledilen 33 vatandaşımızın acısına ortak oldu. Kuvvetli mesajında şu görüşlere yer verdi; “Farklı düşünüyorlar diye, 29 yıl önce bugün Sivas’ta sadece 33 can katledilmedi, insanlık katledildi.
İnsanlık adına utanıyoruz! Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza, Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun.”

Anahtar Deliği 03.07.2022

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler