Trabzon'daki korkunç kazadan acı haber geldi

Trabzon'da boynu halatla kesile imam hayatını kaybetti

Trabzon'daki korkunç kazadan acı haber geldi

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde eşi ile birlikte motosiklet üzerinde seyir halinde giderken yola çekilen çelik halat,  imam Mustafa Saka'nın boğazını kesmişti. Hastanede yaşam mücadelesi veren Saka hayatını kaybetti.

Kaza Ocak ayında ilçeye bağlı Kavaklı Mahallesi'nde meydana gelmişti. Mahalleki camide imam olarak çalışan Mustafa Saka (49), Ayşe Saka (47) ile birlikte bir cenazeye katılmak için motosikletle yola çıktı. Başında kaskı bulunan Mustafa Saka, yoldaki çevrede  kesilen ağaçları çekmek için kullanılan çelik halata çarptı.

Halatın boğazını kestiği imam Mustafa Saka ile eşi, devrilen motosikletin üzerinden savruldu. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Mustafa Saka ile kazayı hafif sıyrıklarl Ayşe Saka ambulansla Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Mustafa Saka, ambulans helikopterle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Burada tedavisi süren Saka dün hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber