Trabzon'daki kaza sonrası Akçaabat - Trabzon hattında flaş karar

Akçaabat'ta yaşanan feci kaza sonrası Akçaabat - Trabzon arasında yolcu taşımacılı yapan minibüslerden flaş bir karar geldi.

Trabzon'daki kaza sonrası Akçaabat - Trabzon hattında flaş karar

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da geçtiğimiz günlerde Gürcü plakalı bir tırın yolcu minibüsüne çarpması sonrasında 3 kişi ölmüş 19 kişi yaralanmıştı.

Meydana gelen bu acı olay çeşitli tartışmaların yaşanmasına neden olurken Akçaabat - Trabzon hattında çalışan dolmuşçu esnafı önemli bir karar aldı.

Alınan karara göre 23.12.2019 pazartesi gününden itibaren Mersin Akçaabat Trabzon hattında çalışan dolmuş minibüslerine ayakta yolcu alınmayacak.

S.S. Akçaabat-Trabzon-Söğütlü ve Mersin 1 Nolu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Pazartesi'nden itibaren Mersin Akçaabat Trabzon hattında çalışan dolmuş minibüslerinde ayakta yolcu alan araçlara büyük yaptırım yapacaklarını söyledi. Dolmuş olarak kullanılan minibüslerde koltuk kapasitesi uymayan dolmuş şoförlerine gerekli bildirimlerin yapıldığını 23 Aralık tarihinden itibaren yolcularında ayakta gitme isteği kabul edilmeyecek." dedi.

Trabzon'daki kaza sonrası Akçaabat hattında flaş gelişmeTrabzon'daki kaza sonrası Akçaabat hattında flaş gelişme

Trabzon'daki kaza sonrası Akçaabat - Trabzon hattında flaş karar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
105 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber