Trabzon'daki Fenerbahçe saldırısı ile ilgili ilginç ayrıntı

Trabzon'da Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırı ile ilgili olarak ilginç bir ayrıntı ortaya çıkarıldı.

Trabzon'daki Fenerbahçe saldırısı ile ilgili ilginç ayrıntı
Çaykur Rizespor ile 4 Nisan 2015’de deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, İstanbul’a dönmek üzere; Trabzon Havalimanına hareket ederken, Sürmene ilçesinde silahlı saldırıya uğramasının ardından soruşturma sürmeye devam ediyor.

Haber61.net ilginç bir detayı ortaya çıkardı. Nisan 2015’de Sürmene ilçesinde görevli adli ve güvenlik birimlerinin bir çoğu darbe girişiminden sonra tutuklandığı öğrenildi. 

Fenerbahçe Kafilesinin Sürmene’de geçişi sırasında köprüde önlem almakta olan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Bekçi darbe girişimi sonrası gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Yine aynı dönemde Sürmene İlçe Emniyet müdürlüğü görevini sürdüren emniyet müdürü ile Sürmene Adliyesinde görevli hakim ve savcılarında bir kısmı tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Bir süre önce basında açıklamaları bulunan Fenerbahçe ikinci başkanı Mahmut Uslu, “Trabzon’da futbolcularımız öldürülüyordu neredeyse! Araştırılırsa o saldırının altında da FETÖ çıkma ihtimali çok yüksek. Takım otobüsümüze ateş edildi. Bu konunun da devlet üzerine gitmeli. Altından neler çıkacağını tüm kamuoyu görsün.”iddialarında bulunmuştu. 

Saldırı sonrasında Trabzon kamuoyu rahatsız olmuş olayın şehre ve bordo mavili camianın üzerine kalması konusunda rahatsız olunmuş bu yönde basın açıklaması yaparak saldırıya tepki gösterilmişti.

Haber: Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler