Trabzon'daki cinayette şok eden ayrıntı: Anne ve babamı takip ediyor diye düşündüm

Trabzon'da anne ve babasını takip ediyor diye öldürdüğü kişinin Yomra’da dükkan aradığı ortaya çıktı

Trabzon'daki cinayette şok eden ayrıntı: Anne ve babamı takip ediyor diye düşündüm

Trabzon'un Yomra İlçesinde 3 Kasım 2019 tarihinde iki aile arasında mahkemelik olduğu bir davadan ötürü başlayan husumetten kaynaklı cinayetin yok yere işlendiği ortaya çıktı. Anne ve babasını takip ediyor diye öldürdüğü kişinin arkadaşıyla birlikte dükkan aradığı ortaya çıktı.

Enis Yıldırım'ın haberine göre, anne ve babasının takip edildiğini düşünerek, Enes Ş.’yi sokak ortasında öldüren ve Yeter T.’yi yaralayan Yunus T. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcı, olayda yaralanan Yeter T. ve bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden olan Yunus T.’nin ifadelerini aldı. Yeter T. olay günü Enes Ş. ile Yomra’da dükkan aradıklarını belirterek, “Yunus T.’nin babasını ve annesini gördük. Bunun üzerine ben Enes’e öğüt veriyordum. Bu sırada uzaklaşırken, Yunus’un ateş ederek üzerimize koştuğunu gördüm. Araya girerek silahı elinden almak istediğim anda vuruldu. Bu sırada Enes’in yerde yatığını gördüm” dedi.

ANNESİNİ VE BABASINI İZLEDİĞİNİ DÜŞÜNMÜŞ

Cinayet silahını dededen kalma olduğunu belirten Yunus T., “Enes’i annemin ve babamın arkasından gittiğini gördüm. Takip ediyor diye düşünerek, eve gidip dedemden kalma silahı aldım. Tekrar geri döndüm. Enes bizim evin istikametine yürüyordu. Enes elleri cebinde üzerime geldi. Karşı karşıya geldik. Ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum. Silahı çekerek ateş ettim. Yeter’de araya girdi. Yeter ile bir husumetimiz yoktu. Amacım öldürmek değildi. Yaptığımdan pişmanım” dedi.

ÖLDÜRME VE YARALAMADAN YARGILANACAK

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma tamamlandı. Soruşturmacı savcı tarafından hazırlanan iddianamede, şüpheli Yunus T. hakkında iki suçtan hapis istendi. Savcı, Yunus T.’nin adam öldürmek suçundan müebbet ve kasten yaralama suçundan ise bir yıldan 6 yıla kadar hapsini talep etti. Savcı hazırladığı iddianameyi ağır ceza mahkemesine gönderdi. Dava önümüzdeki günlerde görülmeye başlayacak. Bu arada Yunus T.’nin babası K.T. hakkında azmettirme suçundan takipsizlik kararı verildi.

(Habertürk)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler