Trabzon dahil bir çok ilde zirai don bekleniyor

Meteoroloji'den Trabzon dahil bir çok ile zirai don uyarısı geldi.

Trabzon dahil bir çok ilde zirai don bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, 22-23-24 Aralık tarihlerinde Trabzon dahil bir çok şehirde ‘Çok Kuvvetli’ zirai don uyarısı yapıldı.

Ülke genelinde bir çok şehirde etkili olan kar yağışı beraberinde soğuk havaları da getirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre önümüzde ki 3 gün bir çok şehirde zirai don olacak.

Doğu Anadolu, Karadeniz, İç Anadolu, Akdeniz ve Marmara bölgelerinde yer yer çok kuvvetli zirai don beklenirken, Güney Doğu Anadolu ve Ege bölgelerinde Orta kuvvetli zirai don bekleniyor. İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Aydın, Muğla, Antalya, Bursa, Mersin, Adana, Hatay ve Yalova’nın kıyı kesimlerinde don riski ise bulunmuyor.

Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Sinop, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Kars, Erzurum, Bayburt, Gümüşhane, Tokat, Sivas, Çorum, Çankırı, Ankara, Bolu, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Konya, Kırşehir, Aksaray, Karaman, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Yozgat, Kahramanmaraş, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bingöl, Muş, Bitlis, Van, Hakkari ve Siirt’te çok kuvvetli zirai don bekleniyor. Diyarbakır, Şanlıurfa, Şırnak, Batman, Mardin, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Antalya, Isparta, Burdur, Denizli, Uşak, Manisa, Balıkesir, Kırklareli ve Edirne’de orta kuvvetli zirai don bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler