Trabzon dahil 13 ilde eş zamanlı operasyon

Edirne merkezli FETÖ operasyonunda yakalanan 5 şüpheli tutuklandı.

Trabzon dahil 13 ilde eş zamanlı operasyon

Edirne merkezli 13 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "mahrem yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüpheliden 5'ü tutuklandı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan, aralarında meslekten ihraç edilen müfettiş, komiser, akademisyen ve askeri personel ile avukatların yanı sıra görevde olan memurların da bulunduğu 22 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.B, A.Ç, Ö.K. E.G. ve S.İ. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Etkin pişmanlıktan yararlanan diğer şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 2 hafta önce FETÖ'nin "mahrem yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında Ankara, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Isparta, İstanbul, Afyonkarahisar, Kırıkkale, İzmir, Erzincan, Trabzon, Mersin, Ağrı ve Uşak'ta belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda 22 şüpheli gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler