Trabzon'da Zigana Zirvesi yapılacak

Prof. Dr. Örsan K. Öymen, Deniz Harp Okulu eski Komutanı ve yazar E. Tuğamiral Türker Ertürk ve Gazeteci-Yazar Nihat Genç Trabzon'a geliyor

Trabzon'da Zigana Zirvesi yapılacak

Felsefe Sanat Bilim Derneği tarafından Prof. Dr. Örsan K. Öymen'in öncülüğünde iki yılda bir Trabzon'da düzenlenen Zigana Zirvesi adlı sempozyum etkinliğinin beşincisi, 24 Kasım 2018 tarihinde (Cumartesi) "Atatürk, Çağdaş Uygarlık ve Anti-Emperyalizm" konusunda Trabzon-Maçka'da Zigana bölgesinde gerçekleşecek. 

Etkinliğe konuşmacı olarak FMV Işık Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü Başkanı  Prof. Dr. Örsan K. Öymen, Deniz Harp Okulu eski Komutanı ve yazar E. Tuğamiral Türker Ertürk, Gazeteci-Yazar Nihat Genç katılacak.

Maçka-Hamsiköy-Bekçiler Mevkii'nde Zigana Tatil Köyü Tesisleri'nde (Zitaş Tesisleri) gerçekleşecek olan sempozyum herkese açık olduğu, katılmak isteyenler için aynı gün sabah 11.30'da Otogardan Trabzon – Zigana otobüs seferi düzenleneceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber