Trabzon'da zafer kutlaması

Bordo mavili taraftarlar sokağa döküldü

Trabzon'da zafer kutlaması
Medical Park Arena'da oynanan mücadeleyi Trabzonspor?un 2-0'lık skorla kazanması sonrası bordo mavili taraftarlar da takımlarının galibiyetini doyasıya kutladı.

Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında deplasmanda Trabzonspor?a 2-0 mağlup olan Galatasaray, maçın ardından İstanbul'a gitti. Maç sonrası Trabzonsporlu taraftarlar da Galatasaray galibiyetini kolbastı oynayarak doyasıya kutladı. Maçın ardından sarı kırmızılı kafile, güvenlik önlemleri altında geldiği Trabzon Havalimanı Dış Hatlar giden yolcu bölümünden geçerek saat 22.50?de özel uçakla İstanbul'a hareket eti.

TARAFTAR GALİBİYETİ KUTLADI 
Medical Park Arena'da oynanan mücadeleyi Trabzonspor'un 2-0'lık skorla kazanması sonrası bordo mavili taraftarlar da takımlarının galibiyetini doyasıya kutladı. Atatürk Alanı Meydan Parkı'nda toplanan bordo mavili taraftarlar burada kolbastı oynayarak takımlarının aldığı 3 puanı kutladı. Arabalarıyla korna çalan bazı sürücülerin eşlik ettiği kutlamada vatandaşlar da bu anları ise cep telefonları ile kaydetti.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber