Trabzon'da yollar kapandı, Akyazı Tüneli'nde çalışma yapılıyor

Geçtiğimiz haftalarda açılan Akyazı Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor.

Trabzon'da yollar kapandı, Akyazı Tüneli'nde çalışma yapılıyor

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları ile olumsuz hava koşulları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Of-Çaykara-Bayburt-Soğanlı Dağı mevkisi, İki̇zdere-İspi̇r-Ovit Dağı mevkisi, Karayazı-Tutak ve Kağızman-Cumaçay yolları kar ve ti̇pi̇ nedeni̇yle ulaşıma kapandı.

Beşikdüzü-Trabzon devlet yolunun 45. kilometresinde bulunan Akyazı Tüneli'nin Yıldızlı mevkisi Güney Tüp'ünde bugün yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.

Düzce-Zonguldak il sınırı-Alaplı-Ereğli-Zonguldak yolunun 5-6. kilometreleri arasındaki heyelan ıslahı çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun diğer tarafından iki yönlü olarak sağlanıyor. Yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler