Trabzon'da yol yapım çalışmaları sürüyor

Büyükşehir Belediyesinin yol çalışmaları Trabzon'un her köşesinde devam ediyor.

Trabzon'da yol yapım çalışmaları sürüyor

Trabzon'da yol yapım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin yol çalışmalarına Trabzon'un her köşesinde devam ettiği ifade edildi.

Açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin kentte yol asfaltlama, betonlama, yol bakım ve onarım çalışmalarının yanında temizlik işlerine de özel önem verdiği vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

"Büyükşehir Belediyesi il sınırları içerisinde bulunan yolların kanal temizleme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Çaykara ilçesinde Uzungöl ile Demirkapı mahalleleri arasında bulunan yol hattının bakımı ve kanal açma çalışmalarının yanı sıra, Yomra ilçesinde bulunan Kaşüstü Hastanesi yol güzergahında da yol bakım, onarım ve parke düzenleme çalışmalarına devam ediliyor. Ayrıca asfaltlama çalışmalarına da hız verilirken Akçaabat ilçesi Mersin Mahallesi Taşlıca mevkisi ve Ortahisar ilçesi Pelitli Mahallesi TOKİ evleri yolları da asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sundu."

Öte yandan açıklamada, Trabzon'un Hayrat ilçesi Balaban Mahallesi'nde de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol beton, asfalt ve perde duvar çalışmalarının mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılandığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber