Trabzon'da yol seferberliği sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor.

Trabzon'da yol seferberliği sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin mahallelerde yürüttüğü yol seferberliği vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Özellikle büyükşehir yasası ile köyden mahalleye dönüşen kırsal alanlarda icra edilen çalışmalarla mahallelerin sorunları önemli ölçüde çözüme kavuşturuluyor. Bu kapsamda çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Büyükşehir Belediyesi, Of ilçesi Saraçlı-Tekoba-Uğurlu-Tavşanlı mahallelerine hizmet veren beton yolun bozuk olan 2 km’lik kısmını sıcak asfalt kapladı. Ayrıca yol çizgilerini de çizerek yolu standartlara uygun hale getirdi. 2 bin 500 nüfusa hizmet veren yolda yapılan çalışmalardan ötürü memnuniyetlerini ifade eden mahalle muhtarları, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.

ŞAHİNLİ-KOVANLI- YAVUZ-YENİKÖY YOLU 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çarşıbaşı ilçesinde Şahinli-Kovanlı-Yavuz-Yeniköy mahallelerine hizmet veren yolun yapımına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Valiliği tarafından icra edilen çalışma kapsamında yol hattı genişletiliyor ve sanat yapılarıyla (taş duvar, menfez, büz vb.) destekleniyor. 

Trabzon'da yol seferberliği sürüyor

MUHTAR VAROL: ÇALIŞMALARI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin KTÜ TIP Fakültesi Farabi Hastanesi yolunda başlattığı asfaltlama çalışmaları da olanca hızıyla devam ediyor. Ortahisar ilçesi Üniversite Mahallesi Muhtarı Ahmet Varol, “Yapılan çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un hangi noktasında sorun varsa o bölgeye hızla el atmaya devam ediyor. Çaykara ilçesinin Maraşlı ve Çambaşı mahalleleri tarafından kullanılan yolda yaşanan heyelan sonucu yol bir süreliğine ulaşıma kapanmıştı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri kısa sürede gerekli çalışmaları başlattı. Çambaşı ve Maraşlı mahalleleri muhtarları Kamil Erdem ve Nihat Kaplan, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na mahallelerimizin sakinleri adına teşekkür ediyoruz” dediler.

HEYELAN TEHDİDİNE KARŞI ÖNLEM ANLIYOR 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Maçka ilçesinin Barışlı Mahallesi’nde yaşanan heyelan olaylarının mahalle mezarlığını tehdit etmesi sonucu duvar çalışmalarına başladı. Mahalle sakinleri Büyükşehir Belediyesinin sorunlarına son derece duyarlı yaklaştığını ifade ederken yetkililere teşekkür etti.

Trabzon'da yol seferberliği sürüyor

BETONLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI 

Araklı ilçesinin Yoncalı Mahallesi ile Merkezköy arasındaki yolda Büyükşehir Belediyesi tarafından betonlama çalışması gerçekleştirildi. Yoncalı Mahallesi Muhtarı Kenan Kınalı ve Merkezköy Mahallesi Muhtarı Bayram Erbay da, Trabzon Büüykşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

ESENYURT’TA SEFERBERLİK SÜRÜYOR 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesinin Esenyurt Mahalesi’nde yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Mahalle Muhtarı Sebahattin Turhal yapılan çalışmalardan ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Turhal, “Mahallemizde Büyükşehir Belediyesine ait cadde ve yollarda bakım ve onarım çalışmaları, asfalt ve betonlama çalışmaları yapılıyor. Halkımızın taleplerine yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler