Trabzon'da yol çizgileme çalışması devam ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yol çizgileme çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Trabzon'da yol çizgileme çalışması devam ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Trafik Şubesi Müdürlüğünün yol çizgileme, yaya geçitleri, yavaşlama, sembol, ofset tarama ve yönlendirme düzenlemelerine aralıksız olarak devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, 2018 yılı içinde 230 kilometrelik yolda söz konusu çalışmaları ivedilikle gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesinin, Ortahisar ilçesinin Beşirli Mahallesi ile Pazarkapı Mahallesi arasındaki Devlet Sahil Yolunda çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.

Araklı ilçesinde okul yollarında da düzenleme yapıldığına işaret edilen açıklamada, "Araklı Kale Mahallesi'nde 6 okulun bulunduğu bölgede yolda gerçekleştirilmekte olan çalışmalarla okullara ulaşım sorunsuz hale getiriliyor." ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber