Trabzon'da yol çalışmaları sürüyor

Trabzon'da yol yapım çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Trabzon'da yol çalışmaları sürüyor
Trabzon'da yol çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdüğü bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesince yol yapım çalışmalarına devam edildiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşlar, il genelinde sürdürülen asfaltlama ve betonlama çalışmalarından memnuniyet duyuyor.

Hava şartlarının müsait olduğu her gün Trabzon'un en az on farklı noktasında yol çalışması yürütülüyor, istinat duvarı ve menfez gibi sanat yapısı inşaatları yapılıyor.

Ortahisar ilçesine bağlı Sayvan Mahallesi'nde de yol betonlama çalışmalarına devam ediliyor.

Sayvan Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Peker, betonlama çalışmasıyla önemli bir sorunu çözdüklerini belirterek, "Gerek Büyükşehir Belediyemiz, gerekse ilçe belediyemiz tarafından yol betonlama çalışmalarına devam edilecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na da şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca ifade etmek istiyorum ki Trabzon'un, büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilimiz ciddi manada hizmet almaya başladı. Bu yönden Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere tüm yetkililerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler