Trabzon'da yol çalışmaları devam ediyor

Trabzon'da 15 yarı noktada yol çalışmaları sürüyor.

Trabzon'da yol çalışmaları devam ediyor

Trabzon'da yol asfaltlama çalışmaları bugün 15 ayrı noktada sürdü.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelinde yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince bugün (Pazartesi) Trabzon’un 15 ayrı noktasında yol asfaltlama ve betonlama çalışması gerçekleştirildi.

Bu kapsamda Akçaabat ilçesinin Demirtaş Mahallesi’nde de asfaltlama çalışması icra edildi. Mahallesinde yapılan çalışmalar nedeniyle yetkililere teşekkür eden Demirtaş Mahallesi Muhtarı Ali Tütüncü, “Mahallemizin Büyükşehir’e ait olan yolunun asfaltlanması yapılıyor. Yaklaşık 3 km asfaltlama yapıldı. İnşallah bu yolumuzun tamamının asfaltı yapılacak. Çok güzel bir asfalt serildi. Halkımız çok memnun, bizlerde çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Trabzon büyükşehir olunca biz ciddi şekilde yatırım almaya başladık. Ben daha önce böyle bir asfaltlama görmedim. Asfaltın yanı sıra yol betonlaması da yaptırdık. Burası 100 yıl yol, bu yol böyle bir çalışma görmedi” diye konuştu. 






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber