Trabzon'da yol bakım çalışmaları sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yol bakım çalışmalarına devam ediyor.

Trabzon'da yol bakım çalışmaları sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehir genelindeki yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına  devam ediyor. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal kesimlerde karla mücadele çalışması yürütürken, şehir genelinde de yeni yol açma, asfalt ve beton serme ile sanat yapısı (beton duvar, demir korkuluk) çalışmalarını sürdürüyor. 

İLÇELERDE YOĞUN ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR 
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin doğusundan batısına tüm ilçelerimizin sorunlarını gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz ilkbaharın gelmesiyle gece gündüz demeden çalışma yürütüyor. Kırsal bölgelerimizdeki yoğun kar yağışının ardından kapalı kalan bazı köy yolları açılıyor. Ayrıca Araklı, Arsin, Of, Şalpazarı,  Tonya, Akçaabat, Düzköy, Maçka, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Sürmene ve Yomra’da ekiplerimiz yeni yol açma, asfalt ve beton dökme çalışması gerçekleştiriyor. Ortahisar ilçemizde ise bazı bölgelerde vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için geçici asfalt kaplama çalışmalarımız sürüyor. Halkımıza uzun yıllar hizmet edecek, özenli ve kaliteli hizmetler yapmak adına mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler