Trabzon'da yine elektrikler kesildi!

Trabzon'da planlı çalışmalar dışında sık sık elektrik kesintisi yaşanıyor.

Trabzon'da yine elektrikler kesildi!

Haber61 / Haber Merkezi

Trabzon merkezinde birçok mahallede elektrik kesintisi yaşanıyor.


Trabzonlu vatandaşları canından bezdiren elektrik kesintilerinin sonu gelmiyor. Ortahisar ilçesine bağlı Gülbaharhatun mahallesi ve çevre mahallelerde program dışı elektrik kesintisi yaşanıyor.

Çoruh Edaş'dan edinilen bilgiye göre bugün Ortahisar'da sadece Yeşilbük Mahallesi'nde 08.00 - 15.00 saatlerinde elektrik kesintisi yapılacaktı. 

Haber61'e plansız kesintiler için çok sayıda şikayet iletilirken 3 günden bu yana Meydan ile Uzunsokak'ta program harici kesinti yaşanmış ve vatandaşlar bu duruma tepki göstermişti. Uzunsokak'ta Pazartesi günü saat 15.30'da, salı günü (dün) 14.40'ta ve bugün de 13.40'ta vatandaşlar bilgilendirilmeden elektrikler kesildi. Konuyla ilgili şikayetlerini ileten vatandaşlar, Çoruh AKSA'nın plansız kesintilerinin canlarından bezdirdiğini söyleyerek yetkililere 'Buna artık bir son verilsin' diye seslendi. 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber