Trabzon'da yeni proje için çalışmalar başladı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii’nde Tam Otomatik Katlı Otoparkın yapımına başladı. 

Trabzon'da yeni proje için çalışmalar başladı

Trabzon şehir merkezinin otopark ihtiyacına cevap verebilmek için harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı üzerinde kamulaştırma çalışmalarını 25 milyon TL maliyetle tamamlamıştı. Kamulaştırma işlemlerinin ardından Türkiye örnekleri incelenerek hazırlanan Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi yapım ihalesine çıkarıldı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak inşaat çalışmalarına başlandı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a verdikleri bir sözü daha yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Şehir merkezine katlı otopark kazandırmak için uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Bu alanı belediyemiz bütçesinden 25 milyon TL ödeyerek kamulaştırdık. Şimdi inşallah inşa çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. İnşaat çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak Tam Otomatik Katlı Otoparkı şehrimize kazandıracağız. Trabzon’umuza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’u bir dünya kenti haline getirmek için her alanda ciddi çalışmalar gerçekleştirmekte olduklarını belirterek, “Bu amaçla mesai mefhumu gözetmeden işbaşındayız. Trabzon’a hizmet bizler için en büyük mutluluktur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler