Trabzon'da Yelkenciler sorunlarını anlattı

Yelkencilerden İl Gençlik ve Spor Müdürü Öztürk'e ziyaret.

Trabzon'da Yelkenciler sorunlarını anlattı

Beşikdüzü Yelken Kulübü Başkanı Gürhan Zengin, kano ve rafting alanında derece yapmış sporcularla İl Gençlik ve Spor Müdürü Birdal Öztürk'ü ziyaret etti.

Beşikdüzü Yelken Kulübünün başarılı sporcuları, Kulüp Başkanı Zengin nezaretinde İl Gençlik ve Spor Müdürü Öztürk'e ziyarette bulundu. 

Zengin, ziyarette yaptığı konuşmada, hedeflerinin gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve hareketsiz yaşama son vermek için spor yapmaya teşvik etmek olduğunu söyledi.

Kulüp olarak yelken, kano, masa tenisi, oryantiring, dağcılık, voleybol ve su altı branşlarında faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Zenin, "Özellikle kanoda parkur sıkıntısı yaşıyoruz. Destek çıksa başarılar daha da artar." diye konuştu. 

Öztürk de başarı elde eden sporcuları tebrik ederek, "Parkur olabilecek akarsu belirleyeceğiz. Çaykara dahil birçok ilçede bu tür akarsular var. Bu branşın gelişmesi konusunda her şeyi yapacağız." dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler