Trabzon'da yavru köpek heyelandan böyle kurtarıldı

Trabzon'da heyelan meydana geldi. Heyelanda dereye atlayan bir köpeği ise ekipler kurtardı

Trabzon'da yavru köpek heyelandan böyle kurtarıldı

Trabzon'un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu kullanılmayan okul, 2 katlı lojmanı ile 3 ev toprak altında kaldı.

İlçeye bağlı Oylum Mahallesi Derebaşı mevkisinde sabah saatlerinde heyelan meydana geldi.Olayda can kaybı ve yaralanan olmadı.

Toprak kaymasının meydana geldiği bölgede bekleyişlerini sürdüren Sürmene Arama Kurtarma Derneği (SÜR-AK) ekipleri, annesine ulaşmak için dereye atlayan köpek yavrusunu kurtardı.

Kurtarma ekibinin grup amiri Ahmet Cerrah, anne köpek ve yavrusunu bir araya getirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

İki köpeği de bir süredir takip ettiğini belirten Cerrah, "Bölgede aranan bir köpek vardı, annesi de selden dolayı karşıya geçemiyordu. Anne köpek ileriden karşıya geçmeye çalıştı, ben de takip ettim. Sonra baktım yavrusu geçemiyor, geçmeye çalışıyor. Dalgalı bir yere atladı ve dere onu içine çekti. Ben de o şokla beraber fındıklıktan aşağıya, dereye doğru koşarak köpeğin ayağından tuttum ve bulunduğu yerden çıkardım." dedi.

Olayın ardından anne köpek ve yavrusu bölgeden uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber