Trabzon'da yapılacak mitinge davet ettiler

Trabzon'da yapılacak mitinge "Bu yoksulluğa dur diyelim" sloganıyla davet ettiler.

Trabzon'da yapılacak mitinge davet ettiler

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Trabzon İl Başkanı Tamer Özlü, “Halkımızın zor şartlarda yaşadığı bu günlerde seslerinin Ankara’da güçlü duyulması için vatandaşlarımızı mitingimize davet ediyoruz. Gelin bu yoksulluğa durun diyelim” diye konuştu.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu “Yoksulluk ve Fukaralık Politikalarına Dur” sloganı ile başlayan “7 Bölgede 7 Eylem” planının son durağı Trabzon’da yapılacak. Mitinge davet ve bilgilendirme için siyasi partiler, sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Konfederasyonu Trabzon İl Başkanı Tamer Özlü, Genel Sağlık İş Sendikası Trabzon İl Temsilcisi Mustafa Kemal Günaydın. Büro İş Trabzon İl Temsilcisi Hamit Metin Çebi, Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (Eğitim İş) Trabzon Şube Sekreteri Tuncay Çolak, Eğitim İş Basın Yayın ve Uluslararası Sekreteri Zeynep Uludüz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve Atatürkçü Düşünce Derneği Trabzon İl Başkanı Cemal Verep’i ziyaret etti.

2 Nisan Cumartesi günü Trabzon’da yapılacak bölge mitingine Samsun, Ordu, Giresun, Rize ve Artvin'den katılım olacağını belirten Birleşik Kamu İş Konfederasyon Trabzon İl Başkanı Tamer Özlu, Birleşik Kamu İş Genel Başkanı Mehmet Balık ve sendika yöneticilerinin katılacağını söyledi. Özlü, “Ülkemizde yaşanan yüksek enflasyon ve üst üste gelen zamlarla her geçen gün alım gücünü kaybetmiş, yoksullaşmış, en temel ihtiyaçlarımız olan elektrik, doğalgaz, su faturalarını ödeyemez hale gelmiştir. Üretimin maliyetlerinin artması tüketiciyi de olumsuz etkilemiş, sebze ve meyveyi bile pazardan tane ile alır hale gelmiştir. Kamu emekçileri ve halkımız adeta hayatta kalma mücadelesi içine girmiştir. Bizler Birleşik Kamu İş Konfederasyonu ve bağlı sendikalar olarak; 7 bölgede 7 eylem kararının 7’ncisinde yüksek enflasyon altında ezilen emekçi halkımızın Trabzon’da sesi olacağız. Halkımızın zor şartlarda yaşadığı bu günlerde seslerinin Ankara’da güçlü duyulması için vatandaşlarımızı mitingimize davet ediyoruz. Gelin bu yoksulluğa durun diyelim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber