Trabzon'da yakışmayan görüntü

Turist ve tur otobüsleri mahalle arasında Atatürk Köşkü'nü arıyor.

Trabzon'da yakışmayan görüntü

Trabzon’un en önemli turizm merkezlerinden biri olan Atatürk Köşkü’nü gösterek yön tabelası yol üstünde değil de yolun karşısında duruyor. Hal böyle olunca vatandaşlar çözümü kavşağa tahtadan derme çatma tabela koymakta buldu. 


YANLIŞ YOLA SAPIYORLAR

Turizm kenti Trabzon’da turist yoğunluğunun had safhaya ulaştığı şu günlerde büyük bir iş bilmezliğe imza atılıyor. Kentin önemli turizm merkezlerinden biri olan ve her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Atatürk Köşkü’ne ulaşmak büyük bir emek istiyor. Sahil Yolu’nda, İtfaiye ve Atapark Kavşağı’nda olan “Atatürk Köşkü” ibareli yön levhası Çatak Kavşağı’nda rahatça görülecek yere değil de kavşağın karşısına yerleştirilmiş.  


TABELAYI HALK DİKTİ  

​Çatak Kavşağı’na gelen yabancı turistler ve tur otobüsleri yolun karşısında olan yön levhasını görmediklerinden 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi’ne doğru yol alıyor. İçerisinde taşıdıkları onlarca kişi ile mahalle aralarında Atatürk Köşkü’nü arayan turistler büyük bir mağduriyet yaşıyor. Yetkililerin konuyla ilgili adım atması bekleyen vatandaşlar çareyi turistler için kavşağa yön levhası koymakta buldu. Karadenizde Sonnokta 


Trabzon'da yakışmayan görüntü
Trabzon'da yakışmayan görüntü
Trabzon'da yakışmayan görüntü




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber