Trabzon'da üstyapı çalışmaları sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan bölgesinde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından başlattığı üstyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Trabzon'da üstyapı çalışmaları sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Meydan bölgesinde yürütülen altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ‘beşi bir yerde’ diye adlandırılan içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon, doğal gaz ve telekomünikasyon altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde, zaman kaybetmeden estetik dokunuşlarla üstyapı çalışması yürütüyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri tarafından Kunduracılar Caddesi’nde başlatılan üstyapı kaplamaları, Beşer Sokak, Çarşı Sokak, Halk Evi Sokak, Neşe Sokak, Odabaşı Çıkmazı, Ziyad Nemli Sanat Sokağı, Dedeoğlu Sokak, Cevdet Akçay Sokak, Ahmet Selim Teymur Sokak, Çıkmaz Sokak, Aşçılar Sokak ve Gazipaşa Caddesi'nde de devam edecek. 

BAŞKAN ZORLUOĞLU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR
Büyükşehir Belediyesinden yürütülen üstyapı çalışmaları ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Ortahisar ilçemizde içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon, doğal gaz ve telekomünikasyon hatlarını yenilediğimiz ve ‘beşi bir yerde’ diye adlandırdığımız altyapı çalışmamız, hız kesmeden devam ediyor. Altyapısı tamamlanan Meydan bölgesinde mesai mefhumu gözetmeksizin üstyapı çalışması gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu da çalışmaları sık sık yerinde inceleyerek, son durumu bizzat müşahede ediyor. Ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Altyapı çalışmasını süresi içerisinde tamamladığımızda şehrin 50 yıl altyapı problemi kalmayacak. Bu zamana kadar bize sabır gösteren esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz."

Trabzon'da üstyapı çalışmaları sürüyor

Trabzon'da üstyapı çalışmaları sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler