Trabzon'da ulaşım çalıştayı

Trabzon'da ulaşım için çalıştay düzenleniyor.

Trabzon'da ulaşım çalıştayı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Ocak 2021 tarihi itibari ile başlatılan Trabzon Ulaşım Ana Planı (TUAP) kapsamında “Mevcut Durum Değerlendirmesi Çalıştayı” gerçekleştirilecek.

Çalıştay'da konu ile ilgili paydaşların Trabzon İli ulaşım faaliyetlerinin ve etkilerinin mevcut durumuna yönelik düşünce ve görüşlerini uygun bir platformda dile getirmelerine olanak sağlanması hedefleniyor.  

Çalıştay yarın (07.07.2021 Çarşamba)  Boztepe Radisson Blu Otel’de gerçekleştirilecek.

Çalıştay günü saat 10.00-12.00 saatleri arasında tüm katılımcılara açık olacak TUAP Bilgilendirme Toplantısı, 13:00-17:00 saatleri arasında ise Çalıştay katılımcıları ile genel grup çalışması yapılacak.

Bu sürece aktif katkı sağlayacak tüm sivil toplum kuruluşlarıyla irtibat kurulduğu bildirildi.

Yapılan açıklamada da  "Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak daha önceki projelerimizde olduğu gibi şehrimiz için çok büyük önem arz eden ‘Trabzon Ulaşım Ana Planı’ nı da halkımıza danışarak ortak akılla yürüteceğiz." denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber