Trabzon'da uçuşlara sis engeli

Trabzon'da sis uçak seferlerini vurdu.

Trabzon'da uçuşlara sis engeli

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da etkili olan sis uçak seferlerinde iptallere neden oldu.

Dün akşam saatlerinde etkili olan sis akşam saatlerinden itibaren uçak seferlerinde rötar ve iptallere neden olurken durum sabah saatlerinde de devam ediyor.

İstanbul, İzmir ve Ankara'dan Trabzon'a yapılacak ve bu uçuşların Trabzon'dan karşılıkları iptal edildi.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 07:50'de Trabzon Havalimanına yapılacak olan Pegasus PC2810 uçuş numaralı seferi, Saat 17:50'de İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Pegasus'a ait PC 3240 Uçuş numaralı seferi, İstanbul Havalimanı'ndan saat 08:25'te yapılacak olan THY'nin TK 2826 uçuş numaralı seferi, Saat 08:50'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Anadolu Jet'in THY 7422 uçuş numaralı seferi, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan saat 09:20'de yapılacak olan Anadolu Jet'in THY 7060 uçuşnumaralı seferi ve saat 13:30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılacak olan Pegasus'un PC 2820 uçuş numaralı seferi iptal edilen uçuşlar arasında.

Trabzon'da uçuşlara sis engeli

Trabzon'da uçuşlara sis engeli

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber