Trabzon'da uçak denize mi düştü? Başkan Gümrükçüoğlu açıkladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, havalimanında yaşanan kazayla ilgili bilgi verdi.

Trabzon'da uçak denize mi düştü? Başkan Gümrükçüoğlu açıkladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu uçak kazasıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.


Kazaya anında müdahalede bulunduklarını belirten Gümrükçüoğlu, ‘’Haber geldikten sonra hemen itfaiye ekiplerimizi olay yerine gönderdik. Yapılan tüm müdahalelerde sağlık müdürlüğü ve 112 ekipleri dâhil oldu. Güvenlik önlemleri alındı. Yağmurlu bir hava vardı. Şu anda güvenlik önlemleri sonrasında sabahleyin hasat tespiti yapılacak ve pistin kenarına çekilmesi işlemine geçilecek. ‘’ dedi.

UÇAK DENİZE DÜŞMEDİ

Uçağın denize düştüğü söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Gümrükçüoğlu, ‘’Uçağın ön kısmının denize girdiği kısmı doğru değil. Havalimanı içinde uçak. Öyle bir gidiş söz konusu olmadı. Şu an başka bir kayma işlemi olmaması için tedbirlerimizi sürdürüyoruz. Şu an için olumsuz bir durum yok. Yolcular tahliye edilerek evlerine gönderildi. Uçak inmesini engelleyecek bir pist hali yok. Yakında uçuşlar olağan seyrine dönecektir. ‘’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber