Trabzon'da Turkovac faz 3 çalışması için çağrı

Trabzon'da Turkovac aşısı Faz-3 çalışması için hazırlıklar tamamlandı, çalışmaya katılmak isteyenler için açıklama yapıldı

Trabzon'da Turkovac faz 3 çalışması için çağrı

Haber61 Haber Servisi

Turkovac aşısı Faz-3 çalışması Trabzon'da başlıyor. Türkiye genelinde uygulanacağı 40 merkezden biri olan Trabzon’da Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nd 3 adet aşı polikliniği hazırlanmıştı. Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü de çalışmaların başlayacağını ve kayıtların başladığını duyurdu.

Yapılan açıklamada şöyle denildi;

Covid-19 ile mücadele kapsamında ülkemizde TURKOVAC aşısı geliştirme çalışmaları devam etmektedir. İlimizde de TURKOVAC aşısı faz 3 çalışmasına gönüllü olmak için 18-60 yaş aralığında iseniz, 4 ila 6 hafta aralıkla 2 doz Sinovac aşısı yaptırmışsanız ve ikinci doz aşınızın üzerinden en az 90 gün geçmişse İl Sağlık Müdürlüğümüzün 0462 230 55 88 nolu telefonundan pandemi çağrı merkezine ulaşarak kayıt yaptırabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler