Trabzon'da turizmciler Tünel Akvaryum'u gezdi

Trabzon'da yeni bir turizm destinasyonu olarak hizmete açılan Tünel Akvaryum, TÜRSAB'a bağlı acenteler tarafından ziyaret edildi.

Trabzon'da turizmciler Tünel Akvaryum'u gezdi

Trabzon'un Ortahisar İlçesinden geçtiğimiz ay hizmete açılan Tünel Akvaryumu bu kez de turizmciler ziyaret etti.

TÜRSAB'a bağlı acenteler, Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç'in de katılımıyla gerçekleşen ziyarette fikirlerini ve beklentilerini de paylaştılar.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç "Tünel akvaryum projemiz şehrimize artı bir değer kazandırdı. Birden fazla amacımız vardı. Hem şehrimize böyle güzel proje kazandırmak, hem de şehrimizin turizm değerine artı bir proje katmak amacımızdı. Bunun da sonuçlarını proje hayata geçer geçmez almaya başladık. Şu anda tam turizm sezonundayız o nedenle de değerli turizm acentelerimiz ve bağlı bütün turizm bileşenlerimizle birlikte hem görselleriyle birlikte daha iyi tanıtmak hem de işleyişle ilgili onların görüşlerini almak için bugün burada beraberiz. Siz de takip ettiniz ve bu anlamda istişare yaptık. Buraya gelen yerli yabancı bütün ziyaretçilerimizin profesyonel manada ziyaretini gerçekleştirip pürüzsüz bir şekilde sonlanmasını umut ediyoruz. En küçük bir hataya da mahal vermemek istiyoruz.

Bir projemiz daha var ön bilgisini de vermek istiyorum. Boztepe’deki seyir terasımız, 1 kmlik ahşap yürüyüş yolu. Ve içerisinde cam seyir terasıyla beraber ziyaretçilerimiz oradan da şehri güzel bir temaşa edecekler inşallah. Şu anda 150 metreden gidiyor seneye inşallah onun da açılışını yaparız.

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Volkan Kantarcı ise “Farkındalıklara ihtiyacımız var. Değerli başkanımla birlikte burayı gezdik gördük. Yerli ve yabancı turist olsun buraya geldikleri zaman çocuklarını farklı bir yere getirmeleri gerekiyor. Eğlence anlamda eksiklerimiz var. Bu anlamda Tünel Akvaryum bunlardan bir tanesi ciddi bir tamamlayıcı ve eksikleri giderici bir hizmet. Devamında Büyükşehir Belediyemizin açıklamış olduğu dolgu alandaki önümüzdeki yıllarda bölge turizmi için beklediğimiz farklı hizmetler de var. Şu an turizmin hareketlenmeye başladığı dönemler. Temmuz itibariyle kurban bayramı sonrasında çok ciddi bir talep görmeye devam edecek. O dönem biz işletmeci olarak diyeceğiz ki başkanım tünel akvaryumun olanaklarını zorlayarak ziyaret saatlerini şartları zorlayarak biraz daha uzat. Çünkü gelen gruplar rezervasyonlar çakışacak. Sahadan gelen değişiklikler oldukça da sürekli istişare etmeye devam edeceğiz. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler