Trabzon'da Tüp Bebek Merkezi açılıyor

Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Tüp Bebek Merkezi açılacak.

Trabzon'da Tüp Bebek Merkezi açılıyor

Sağlık Bakanlığı tarafından çıkan onay sonrasında Tüp Bebek Merkezi standartlarında istenilen fiziki, tıbbi ve personel altyapısının oluşturulması için Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanes'nin idaresi planlamalarını yaparak çalışmalara hız verdi.  28 Ocak 2022 tarihinde fiziki ortam için yapım işi ihalesi yapıldı ve inşaatı başlayan Tüp Bebek Merkezi için gerekli tıbbi cihaz alımları içinde Bakanlıkça ödenek taahhüdü gönderildi.

 Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği,  Histoloji ve Embriyoloji Uzmanları ve Sağlık Müdürlüğü ile koordineli yürütülen çalışmalarda takvim belli oldu. 2022 yılı 2.yarısında hizmete açılması planlanan merkez ile bu alanda hizmet bekleyen hastaları için umut kapısı olacak.

Hastaneden yapılan açıklamada "Bu hizmetin hastanemize kazandırılmasında emeği olan Sağlık Bakanlığımıza ve İl Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ederiz." denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber