Trabzon'da trafik Arap Saçı

Trabzon'da okulların açıldığı ilk gün trafik adeta Arap saçına döndü.

Trabzon'da trafik Arap Saçı
Haber61 - Haber Servisi - 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sona ermesi ve 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılının açılması ile önemli ölçüde trafik sorunu yaşayan Trabzon'da yollar adeta Arap saçına döndü.

Tatil sonrasında işlerine gitmek isteyenler, çocuklarını okullara götürmek isteyenler ve okul sevislerininde eklandiği trafik Atapark Kavşağı, Erdoğdu Yolu, Reşadiye kavşağından Atapark kavşağına bağlanan istikamet, tanjat yolu merkez gidiş dönüş istikametinde trafik durma noktasına geldi. 

Trafikte uzun süreler beklemek zorunda kalan bazı vatandaşların ve okullarına gitmeye çalışan bazı öğrencilerin dolmuşlardan ve otobüslerden inerek yürüyerek yola devam ettikleri görüldü.

AMBULANS YOLDA KALDI

Öte yandan Atapark Kavşarından geçerek tanjant yolu üzerinden meydan istikametine gitmeye çalışan bir ambulans trafiğe takıldı. Sren çalarak ilerlemeye çalışan ambulans bir süre bekledikten sonra duyarlı vatandaşların yolu açması üzerine yoluna devam etti.















HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler