Trabzon'da Tezhip sergisi açıldı

Ortahisar HEM, “Aşkın Altın Rengi; Tezhip” serginin açılışı gerçekleştirildi.

Trabzon'da Tezhip sergisi açıldı

Ortahisar Halk Eğitim Merkezi kursiyerler tarafından hazırlanan “Aşkın Altın Rengi; Tezhip” temalı sergi açıldı.

Zorlu Grand Otelde Kaymakam Tolga Toğan, Vali Yardımcısı Mehmet Yapıcı, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Genç,  tarafından açılışı gerçekleştirilen sergide kurum müdürleri, öğretmen, kursiyer ve davetliler hazır bulundu. 

Hat ve tezhip çalışmalarından oluşan sergi hakkında bilgi veren Halk Eğitim merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Orhan Genç, “Sergide Halk Eğitim Merkezi hat ve tezhip kursu öğrencilerinin 2019 yılı başından bugüne kadar gerçekleştirdikleri eserler sergileniyor. Birbirinin tamamlayıcısı olan hat ve tezhip sanatına geçmişte ve bugün ömrünü vermiş büyük üstatlara bir saygıdır. Aynı zamanda bu iki büyük sanata küçük bir katkıdır” dedi.

Vali Yardımcısı ve protokol mensupları ile birlikte sergiyi gezen Kaymakam Tolga Toğan, emeği geçen herkesi tebrik etti. 

Trabzon'da Tezhip sergisi açıldı

Trabzon'da Tezhip sergisi açıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler