Trabzon'da tezgaha sığmayan orkinos şaşırttı

Dev balığı görenlerin kimi şaşkın bakışlarla izledi, kimisi de o anı cep telefonuyla görüntülemeye çalıştı 

Trabzon'da tezgaha sığmayan orkinos şaşırttı

Ege Denizi’nde avlanarak Trabzon’da satışa sunulan yaklaşık 1 buçuk metre boyundaki Orkinos, vatandaşların ilgi odağı oldu. 


Tezgaha sığmayan dev Orkinos’u görev bazı vatandaşlar o anı cep telefonuyla görüntülemeye çalışırken bazı vatandaşlarda şaşkın bakışlarla uzun süre balığı izledi.



Trabzon’da 37 yıldır balıkçılık yapan Ali Ankıt, Trabzon’da şu ana kadar bu kadar büyüklükte bir Orkinos’un satıldığını görmediğini belirterek bunun da kendine nasip olduğunu söyledi.



Orkinos’u parçalayarak kilo işi satmayı düşündüğünü belirten Ali Ankıt, siparişleri almaya başladığını belirterek “ Orkinos Ege Denizinde avlandı. 37 yıllık balıkçıyım Trabzon’da bugüne kadar bu kadar büyüklükteki orkinosun satıldığını görmedim. Balığı parçalayarak kilosunu 40 TL’den satacağız. Şimdiden zaten siparişleri aldık. Orkinos’un ne kadar faydalı bir balık olduğunu belirtmek için de ‘Omega 3 içerir. Kanın pıhtılaşmasına, beyindeki elektrik sinyallerinin güçlendirilmesine, selenyum, toksinler, sodyum göz kuruluğuna en iyi gelen yiyecek’ diye yazdık” dedi.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler